Om mitt liv i helhet.



Jag heter Ange-Lina, bor i Västernorrland och är 21 år. Jag har en son som heter Eliaz och han föddes 14 oktober 2014, han är snart 1 år.
Vi bor med min älskade Fredrik i ett gult litet hus med utsikt över Ångermanland-älven men försöker hitta något större då Fredrik har ytterligare en son och detta hus har endast 3 rum och kök så vi får leta till ett perfekt ställe. Helst ska det vara en gård så man kan ha lite djur för just nu har vi endast 3 katter och vill ha fler djur men här får de inte plats några fler. Mina intressen är mat, barnvagnar, shopping, barn och även bilar.
Min bakgrund grundades i Norrland tillsammans med min mamma och pappa tills jag blev 10 år sen skiljde dom sig. Bodde varannan vecka till jag flyttade hemifrån vid 16 års ålder och gick samhällslinjen på gymnasiet. I samband med studenten fattade jag och Fredrik tycke för varann och efter nån månad bara blev jag gravid. Självklart behöll jag vår bebis och idag är han de bästa jag har! Jag jobbar inom äldreomsorgen men är inte utbildad. Vet inte riktigt vad jag vill jobba med egentligen men just nu funkar hemtjänsten för mig. Lite om Elaz då.. Just nu vaknar han ungefär 4 gånger per natt och sover 2 gånger om dagen han är en väldigt glad kille, kan ha med honom överallt! Världens goaste!
 
I denna blogg hade jag tänkt att skriva lite mer ingående på hur min vardag är och lägga upp massa bilder.